PROMs software

Wij leveren gerenommeerde software voor de registratie van uw PROMs. Met de inzet van dit unieke systeem, voor het digitaal afnemen en verwerken van PROMs, wordt op patiëntniveau de effectiviteit van de behandeling gemeten en gerapporteerd. De zorginstelling kan hierbij zelf kiezen welke PROMs hiervoor gebruikt worden. Zo krijgt uw organisatie inzichten in de door u geleverde kwaliteit van zorg. U krijgt een objectief beeld van de zorgkwaliteit door de patiëntbeleving continue te monitoren.

Voordelen wanneer u samen met Care Associates Nederland aan PROMs werkt:
– Grote diversiteit aan vragenlijsten voor Patient Reported Outcome Measurments (PROMs)
– Uitgebreide en aanpasbare rapportages
– Naast PROMs kunnen ook andere (zelf ontwikkelde) vragenlijsten eenvoudig worden toegevoegd
– Ondersteuning voor afname van de CQ index (patiënttevredenheidsonderzoek)

Voor, tijdens en na de behandeling kan de patiënt thuis via het internet of op locatie binnen uw zorgorganisatie eenvoudig PROMs-vragenlijsten invullen. De patiënt ontvangt een email als er een vragenlijst klaar staat om in te vullen. Indien de behandelaar een vragenlijst moet invullen met betrekking tot een specifieke patiënt, krijgt hij/zij hier ook per email een melding van.
Een bijkomend voordeel is dat de meettrajecten voor gedefinieerd kunnen worden, waardoor het plannen van metingen sterk wordt vereenvoudigd doordat deze volledig geautomatiseerd is.

Inzicht in behandelprogressieNETQ verloop
U kunt eenvoudig de status van uw patiënten monitoren. Hierdoor krijgt u een objectief beeld van de kwaliteit van de zorg en deze kunt u verhogen door uw resultaten te bekijken op patiënt-, zorgprofessional- of groepsniveau. Hierbij kunnen wij u helpen en begeleiden.

 

 

Devices NETQGebruiksvriendelijke afname en herkenbare uitstraling
Uw patiënt krijgt per email een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen en kan deze te allen tijden en overal invullen. Desgewenst kunt u ook de patiënt in de wachtkamer de vragenlijst laten invullen. De uitnodigingsbrieven en vragenlijsten worden ingericht in de huisstijl van uw organisatie.

 

 

Dashboard NETQUitgebreide rapportages en exportmogelijkheden
U ontvangt continue feedback op behandeluitkomsten en patiënttevredenheid. Met de inzichtelijke dashboards kunt u hierbij zelfs intern benchmarken door bijvoorbeeld behandelaren of locaties met elkaar te vergelijken. Van de verzamelde data kan een complete ruwe data export worden gemaakt naar SPSS, Excel of een eigen datawarehouse. Zo kan de data gemakkelijk gebruik worden voor wetenschappelijk onderzoek m.b.t. statistische analyses en case-mix correcties.